|
Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом, як швидко та без зайвого клопоту оформити ФОП, адже раніше ця процедура здавалася мені досить складною. Я вирішив скористатися сервісом Дія, і хочу розповісти, як це реально зручно. Перш за все, якщо ви замислюєтеся про бізнес чи фриланс, перший крок — зрозуміти, як відкрити ФОП через Дію. Все максимально прозоро: потрібно лише заповнити анкету, підтвердити документи та обрати групу оподаткування. Особисто я вибрав 3 групу, оскільки це оптимально для малого бізнесу та фриланс-проєктів. Що мені сподобалося — повна інтеграція з мобільним додатком Monefy. Він допомагає вести облік доходів та витрат, планувати бюджет і швидко контролювати фінанси. Це реально економить час і нерви, адже всі цифри під рукою. Після подачі заяви через Дію, отримав підтвердження вже наступного дня. Далі залишалося лише налаштувати облік у Monefy, і можна було починати роботу легально та без зайвих проблем. Рекомендую всім, хто планує відкривати ФОП, спробувати цей спосіб — зручно, швидко і сучасно. Якщо хтось ще не знає, як відкрити ФОП через Дію, обов’язково перевірте цей варіант. Впевнений, що це значно спрощує старт бізнесу та робить процес прозорим навіть для новачків.
|